Discover projects

Torvald Klaveness

Torvald Klaveness

A pioneering, data-driven and safety-oriented shipping company was moving from Temasek Avenue to Raffles Place with the aspiration to infuse synergy and collaboration in the new space using the existing system furniture.
Size
12,800 sq ft

We designed a space for interaction and collaboration

Putting on our thinking cap, we infused different configuration / orientation to form various clusters among the teams with the consideration of “safe distancing” while diverging away from the typical “bench” set-up. The irregular open ceiling design further enhance the volume of the space in the general work area

The result is a fun, refreshing environment very much different from the conventional set-up in the previous office that encourages interactions among staffs while infusing strong core values.


"We had good co-operation and the final product speaks for itself... a place we like to come to work."
What we did

Garmin Singapore

ACL Singapore

Hyster-Yale

Not quite sure what you need?
Let us answer all your questions
(CAD/PDF)
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.

Thank you!

Your message has been received.
Oops! Something went wrong while submitting the form.